خدمات مالیاتی پاسارگاد: مشاوره و وکالت - انجام تخصصی کلیه امور مالیاتی

تراکنش های بانکی و دستگاه پوز ، مشاغل ، ارث ، سلبریتی ها و بلاگرها و . . .

خدمات مالیاتی پاسارگاد: مشاوره و وکالت - انجام تخصصی کلیه امور مالیاتی

تراکنش های بانکی و دستگاه پوز ، مشاغل ، ارث ، سلبریتی ها و بلاگرها و . . .

خدمات مالیاتی پاسارگاد: مشاوره و  وکالت - انجام  تخصصی کلیه امور مالیاتی

مسعود کریمی ، وکیل و مشاور امور مالیاتی در تمام منابع
تراکنش های بانکی و دستگاه پوز ، ارث ، خانه های مسکونی و ویلاهای گران قیمت ، سلبریتی ها و . . .
( رئیس گروه مالیاتی بازنشسته - مدرس حسابداری و حسابرسی مالیاتی)
----------------------
چنانچه نگران رسیدگی مالیات بر خانه ، ویلا یا تراکنش های بانکی خود هستید یا تراکنش های بانکی و خانه و ویلای شما مورد رسیدگی مالیاتی قرار گرفته است ، عالی ترین سازوکار و قوی ترین لوایح دفاع مالیاتی را از من بخواهید. انجام مشاوره حضوری و تلفنی
تماس : 09123803352 - 09194804808
( مشاوره تلفنی رایگان است )
پیگیری و حل و فصل پرونده های مالیاتی در تخصص من است .

Masoud Karimi, lawyer and tax advisor in all sources
Bank transactions and POS device, inheritance, residential houses and expensive villas, celebrities, etc.
(retired head of the tax department - teacher of accounting and tax audit)
------------------------------
If you are worried about the tax handling of your house, villa or bank transactions, or the bank transactions and your house and villa have been taxed, ask me for the best mechanism and the strongest tax defense bills. Conducting face-to-face and telephone consultations
Contact: 09123803352 - 09194804808
(Telephone consultation is free)
Following up and settling tax cases is my specialty.

https://pasargadtaxaffairs.blog.ir/ Masoud Karimi

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران

۷ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

 

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور از اجرای پروژه ابلاغ الکترونیکی اوراق مالیاتی خبر داد.

         به گزارش رسانه مالیاتی ایران، محمد مسیحی، با تاکید بر اینکه، اداره پایدار و مطلوب کشور فقط با تکیه بر «نظام مالیاتی کارا، منصف و هوشمند» امکان‎پذیر است، خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات مهم در خصوص مدرن سازی نظام مالیاتی، اجرای طرح جامع مالیاتی بوده که با تکیه بر آن، خدمات مالیاتی به صورت الکترونیکی به مودیان ارایه می گردد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از 30 خدمت مالیاتی به صورت الکترونیکی به مودیان ارایه می شود، گفت: پروژه ابلاغ الکترونیک اوراق مالیاتی از تازه ترین اقدامات سازمان است که به منظور توسعه دولت الکترونیک و پیشبرد اهداف و برنامه های سازمان در حوزه مکانیزاسیون فرایندها اجرایی شده و هم اکنون مودیان سراسر کشور با تایید و ارسال فرم الکترونیکی «درخواست استفاده از خدمات الکترونیکی ابلاغ و مدیریت درخواست ها» که از کانال های مختلف الکترونیکی سازمان در دسترس قرار گرفته، از این خدمت نوین بهره مند شده اند.
معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور اضافه کرد: پیش از این ابلاغ اوراق مالیاتی به صورت فیزیکی و با مراجعه به محل کسب و یا اقامتگاه قانونی شخص انجام می گرفت. در این شیوه گاهی به دلیل نبود مودی در محل، مشکلاتی برای مودیان و سازمان بوجود می آمد; بعلاوه مودی نیز در مواردی مجبور می شد به منظور پیگیری وضعیت ابلاغ اوراق مالیاتی به ادارات مالیاتی مراجعه نماید که این امر زمینه ترددهای غیرضروری به ادارات را بوجود می آورد.            تاریخ خبر: 1399/03/31

http://pasargadtaxaffairs.blog.ir       مسعود کریمی

۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ خرداد ۹۹ ، ۱۴:۱۸
مسعود کریمی

 

       

               سازمان امور مالیاتی کشور قرار است از تابستان امسال، ماده 54 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم که تاریخ اجرای آن از ابتدای سال 1395 است را اجرایی کرده و به استناد آن از خانه های خالی با کاربری مسکونی برای سالهای 1395 و بعد از آن ، مالیات اخذ نماید. البته این مالیات از خانه هایی دریافت می شود که در سامانه ملی املاک و اسکان کشور موضوع " تبصره 7 ماده 169 مکرر" همان قانون به عنوان واحد مسکونی خالی ، شناسایی و ثبت شده باشند.

البته شناسایی واحدهای مسکونی خالی و ثبت آن در سامانه مذکور کاری است کارستان که به همین راحتی ها نمی تواند همه ی آنچه را که باید و شاید در بر گیرد  و آنچه را که در بر گرفته، احتمالاً خیلی دقیق ، کامل و بی نقص باشد. این چالش ، هزار و یک راه و بیراهه دارد. هم برای سازمان امور مالیاتی و سایر نهادها و وزارتخانه های دخیل برای اینکه بتوانند این سامانه را کامل و بی نقص سازند و هم برای دارندگان واحدهای مسکونی خالی که که مایل به پرداخت وجهی به عنوان مالیات برای خانه های خالی خود نیستند و به همین سبب تلاش می کنند با روش های پیدا و پنهان از زیر بار پرداخت این نوع از مالیات فرار کنند. صد البته فرار از نوع مالیاتی آن !!

به بهانه اجرای قانون مذکور و برای اطلاع و آشنایی هموطنان گرامی، در ذیل خلاصه قوانین مرتبط و نحوه محاسبه مالیات بر خانه های خالی که همانند محاسبه مالیات بر اجاره داری املاک است آورده شده است.

قانون مالیاتهای مستقیم: ماده 54 مکرر- واحدهای مسکونی واقع در شهرهای با جمعیت بیش از یکصد هزار نفر که به استناد سامانه ملی املاک و اسکان کشور(موضوع تبصره7 ماده 169مکرر این قانون) به‌عنوان «واحد خالی» شناسایی می‌شوند، از سال دوم به بعد مشمول مالیات معادل مالیات بر اجاره به شرح زیر خواهند شد:

سال اول – معاف

سال دوم- معادل یک دوم مالیات متعلقه

سال سوم- معادل مالیات متعلقه

*******************

نحوه محاسبه مالیات املاک اجاری

مطابق ماده 54 اصلاحی قانون مالیات های مستقیم از ابتدای سال 1395 ،درآمد اجـاره براساس قرارداد، اعم از رسمی یا عادی مبنای تشخیص مالیات قرار می گیرد. در مـواردی که قرارداد وجود نداشته باشد یا از ارائه آن خودداری گردد و یا مبلغ مندرج در آن کمتـر از هشتاد درصد ارقام مندرج در جدول املاک مشابه ( تعیین و اعلام شـده توسـط سازمان امور مالیاتی کشور) باشد و نیز در مورد واحدهای مسکونی واقع در شـهرهای بـا جمعیت بیش از یکصد هزار نفر که ( به استناد سامانه ملی املاک و اسکان کشور) به عنوان واحد خالی شـناسایی می شوند، میزان اجاره بهاء بر اساس جدول اجـاره املاک مـشابه تعیین خواهد شد.

میزان اجاره دریافتی پس از کسر بیست و پنج درصد بابت هزینه ها و استهلاکات و تعهدات مالـک نسبت به مورد اجاره، به عنوان درآمد مشمول مالیات تلقی می شود. مالیات درآمد مـذکور برای اشخاص حقیقی با اعمال نرخ مالیاتی موضوع ماده 131 اصلاحی قـانون مالیاتهـای مستقیم مصوب 1394/04/31 و برای اشخاص حقوقی به نرخ بیست و پنج در صد محاسبه می گردد.

نرخ محاسبه مالیات بر اجاره املاک :

نرخ ماده 131 قانون مالیات های مستقیم برای محاسبه مالیات بر درآمد اجاره املاک در سال 1395 و پس از آن

ردیف

درآمد مشول مالیات سالانه ( ریال )

نرخ

از مبلغ

تا مبلغ

1

0

500.000.000

15 در صد

2

500.000.001

1.000.000.000

20 درصد

3

1.000.000.001

و بیش از آن

25 درصد

جرائم مالیاتی :

ردیف

موضوع

جریمه

1

عدم تسلیم اظهارنامه

ده درصد مالیات  متعلق

2

پرداخت مالیات پس از سر رسید مقرر

به ازای هر ماه 2.5 درصد مالیات متعلق

 http://pasargadtaxaffairs.blog.ir مسعود کریمی

۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ خرداد ۹۹ ، ۱۰:۴۶
مسعود کریمی

 

 مالیات بر خرید و فروش طلای آب شده !!

        طبق قانون مالیاتهای مستقیم ، تمام اشخاص حقیقی و حقوقی نسبت به درآمد خود، حاصل از منابع گوناگون ، مشمول پرداخت مالیات هستند. مگر اینکه در قانون مذکور برای آنها معافیت مالیاتی لحاظ شده باشد. متأسفانه در برخی از سایت ها و وبلاگ هایی که در خصوص خرید و فروش طلا  فعالیت می کنند ، مقالات و مطالبی در ارتباط با خرید و فروش طلای آب شده به چشم می خورد که در برخی از آنها به اشتباه به معافیت مالیاتی در خرید و فروش طلای آب شده اشاره دارند.

از این جهت ضرورت دارد، به عزیزانی که به خرید و فروش طلا، مخصوصاً طلای آب شده مبادرت می کنند و از این راه به دنبال کسب سود و درآمد هستند، تذکر داده و یادآوری کنم ، در قانون مالیاتهای مستقیم هیچگونه معافیتی برای خرید و فروش طلای آب شده پیش بینی نشده و دوستانی که مشغول فعالیت کسبی در زمینه طلای آب شده هستند، بایستی توجه داشته باشند، فعالیت کسبی آنها به خودی خود مشمول پرداخت مالیات است. و در صورتی که مدارک مربوط به خرید و فروش آنها به صورت اطلاعیه یا تراکنش حسابهای بانکی یا تراکنش های دستگاه POS در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار بگیرد یا اینکه بر حسب اختیارات قانونی، سازمان مذکور با تحقیقات و بررسی های لازم به آنها دست یابد ، مشمول پرداخت مالیات و جرایم متعلقه خواهند بود.

موارد بسیاری از این نمونه ها بوده که اینجانب شخصاً در کادر تشخیص، مأمور رسیدگی و تشخیص مالیات آنها بوده ام. بر این اساس به دوستانی که مشغول فعالیت کسبی در زمینه طلای آب شده هستند پیشنهاد می کنم، با اطلاع از معاف نبودن خرید و فروش طلای آب شده ، در معاملات خود دقت کافی داشته و نسبت به حجم فعالیتی که دارند، پرداخت مالیات را در محاسبات خود لحاظ نمایند.

به استناد آخرین دفترچه ضرایب تشخیص درآمد مشمول مالیات که مربوط به عملکرد سال 1397 است، مندرج در صفحه 27 ردیف 4 در ستون ملاحظات ، تذکر 5 ، ضریب محاسبه درآمد مشمول مالیات فروشنده طلای آب شده 0/8 %  است. در عملکرد سالهای 1400 و 1401 نسبت سود فعالیت  طلای آب شده (اینتاکد) کمتر از 0/8 % شده است.

بر اساس قانون مالیات بر ارزش افزوده ، از دیماه سال 1400 به بعد اصل طلا معاف از مالیات بر ارزش افزوده  ولی دستمزد ساخت و سود خرید و فروش مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده است. 

http://pasargadtaxaffairs.blog.ir     مسعود کریمی 

۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ خرداد ۹۹ ، ۱۵:۲۱
مسعود کریمی

 

مشاوره مالیاتی آنلاین !!

            در صورتی که سوال مالیاتی در هر زمینه ای دارید ، می توانید با استفاده از گزینه اظهار نظر که در انتهای این نوشته ملاحظه می کنید و یا با ارسال پیامک به شماره  09123803352  سوال یا مشکل مالیاتی خود را مطرح نمایید. مطمئن باشید درکوتاهترین زمان ممکن پاسخ لازم و شایسته تهیه و ارائه خواهد شد. بدیهی است که طرح دقیق سوال یا توضیح کامل راجع به مشکل مالیاتی ، می تواند ما را در ارائه پاسخ جامع تر یاری نماید.

 http://pasargadtaxaffairs.blog.ir      مسعود کریمی 

۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ خرداد ۹۹ ، ۱۴:۱۳
مسعود کریمی

 

ترفندهای مؤثر در پیگیری پرونده های مالیاتی کدام است؟ وچگونه می توان به عدالت مالیاتی دست یافت ؟

                   از مهمترین نگرانی های  مؤدیان مالیاتی و پرسشی که آنها همواره به دنبال پاسخ آن بوده اند ، این سوال اساسی بوده است که بکارگیری چه شیوه و راهکاری ، می تواند بهترین و مؤثرترین راه در پروسه دادرسی پرونده های مالیاتی آنان باشد؟ و چگونه می توانند به حق قانونی خود در پرونده های مالیاتی دست یابند؟ به عبارت دیگر ، چگونه می توانند به عدالت مالیاتی برسند و از پرداخت مالیات  به ناحق جلوگیری کنند؟

پاسخ به این سوال از این جهت مشکل است که ترفندها و راهکارهای دادرسی و پیگیری پرونده های مالیاتی و رسیدن به نتایج مطلوب ، به تعداد پرونده های مالیاتی ،  فراوان و متنوع است. هر پرونده مالیاتی به لحاظ محتوا و مستندات ، نوع و منبع مورد رسیدگی مانند تراکنش های بانکی ، مشاغل ، ارث ، ارزش افزوده ، سرقفلی ، اشخاص حقوقی و ... ، ویژگی های خاص خود را دارد. تا جایی که ادعای مطرح نمودن راهکار و ترفندی مشابه برای همه آنها در این نوشتار، غیر ممکن و حتی در یک کتاب مستقل هم تا حدودی دشوار است. هر پرونده مالیاتی ده ها ریزه کاری ، قانون ، بخشنامه و دستور العمل های منحصر بفرد دارد. چگونگی استفاده به موقع از هر یک از آنها ، علاوه بر داشتن آگاهی به زیر و بم امور اجرایی ، قوانین و زمان بندی های آن و نوع استفاده از بخشنامه های مرتبط ، شکل فنی تحریر لوایح اعتراضی و دفاعی مؤثر، کار ویژه ای است که پشتوانه آن بایستی ، تخصص و تجربه ، سوابق عملی چند ساله ، همراه با تحصیلات دانشگاهی مرتبط باشد.

هر پرونده مالیاتی نسخه و راهکار مخصوص به خود را طلب می کند. اشتباه در تنظیم لوایح یا از طرف دیگر استفاده به موقع از قوانین و فرصت های قانونی می تواند مسیر رسیدگی به پرونده را به طور کامل تغییر دهد.  صرف درخواست از مراجع رسیدگی و حل اختلاف نمی تواند در پرونده مالیاتی خیلی کافی به مقصود باشد. با استفاده از قوانین و بخشنامه های مرتبط ، لوایح بایستی طوری تنظیم شود که مراجع مذکور را الزاماً در مسیری قرار دهد که رسیدن به عدالت مالیاتی را میسر سازد.

http://pasargadtaxaffairs.blog.ir   مسعود کریمی 

۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ خرداد ۹۹ ، ۱۳:۲۰
مسعود کریمی

 

       این روزها بسیار مشاهده می شود ، عده ای که کوچکترین تجربه و آشنایی و تحصیلات مرتبط با امور مالیاتی درعمل ندارند با جمع آوری اطلاعات سطحی که هر کسی می تواند به آن دسترسی داشته باشد و ارائه آن به مؤدیان مالیاتی خود را به عنوان مشاور و وکیل مالیاتی جا می زنند. و از این طریق با مشاوره غلط و سطحی در اکثر موارد مؤدیان مالیاتی را دچار درد سر مضاعف می کنند.

از این جهت برای کسب و کارها و کسانی که این روزها موظف به حضور در ادارات امور مالیاتی و پرداخت مالیات در منابع مختلف هستند، شاید این سوال پیش بیاید که چگونه می توانند یک مشاور مالیاتی خوب داشته باشند؟ یا اینکه مشاور و وکیل مالیاتی واقعی چه کسانی هستند ؟ و باید چه ویژگی هایی داشته باشند؟ 

آنچه که من می خواهم در این نوشتار به عنوان ویژگی های یک وکیل یا مشاور مالیاتی واقعی از آن یاد کنم ، تجربه بیش از 35 سال اشتغال در کادر تشخیص مالیات از آن پشتیبانی می کند. اینها حرفهایی نیست که هر کسی تجربه ی بازگویی و یادآوری آن را داشته باشد. در طول خدمت من در کادر تشخیص مالیات ، موارد بسیار زیادی پیش آمده که وکلای مالیاتی به دلایل گوناگون و برای پیگیری پرونده مالیاتی موکل خود به من مراجعه داشته اند.

با اطمینان می توانم بگویم که بیش از نود درصد آنها به دلیل عدم آگاهی از چگونگی امور ، سعی شان بر این بوده تا مرحله به مرحله ، با سوالهای پی در پی و با آزمایش و خطا ، کار خود را پیش ببرند. خیلی از آنها نیز از همان اول عذر و بهانه را کنار می گذاشتند و ضمن اعتراف به نابلدی خود ، التماس دعا داشتند که اگر راهِ موکل آنها به ما افتاد از ضعف عملی انجام وکالت آنها حرفی به زبان نیاوریم. البته که به ما هیچ ربطی نداشت و هرگز هم این اتفاق نمی افتاد.

با تکیه بر آموزه های چندین ساله در کادر تشخیص مالیات، در مجموع می توانم چهار ویژگی مهم را در این مورد یادآوری کنم که بایستی برای راستی آزمایی، آنها را در وکیل یا مشاور مالیاتی جستجو نمود. نبودن هر یک از این چهار احتمالاً می تواند نقص های عملیاتی و اجرایی در پیگیری پرونده های مالیاتی به همراه داشته باشد. بدیهی است که نبود یا ضعف در یکی از آنها می تواند خسارت احتمالی مالی برای مؤدیان به همراه داشته باشد.

  • توانایی علمی و تحصیلات دانشگاهی مرتبط : چون وکیل مالیاتی، در مراحل گوناگون رسیدگی ، تشخیص و دادرسی مالیاتی با انواع محاسبات، نرخ ها و ضرایب مالیاتی مواجه خواهد شد، بایستی با حداقل های علوم حسابداری مالیاتی (تأکید می کنم، حسابداری از نوع مالیاتی آن) یا نظایر اینها آشنایی کافی داشته باشد. تا در صورت نیاز ، در تحریر دفاتر ، لوایح اعتراضی و دفاعی، از ضعف یا اشتباه محاسبه کادر تشخیص مالیات به نفع موکل خود استفاده نماید. عدم آشنایی وکیل مالیاتی به این فنون قطعاً در ادامه ی راه او را دچار سر در گمی  وگیجی خواهد نمود که البته نتیجه ی خوبی نیز به دنبال نخواهد داشت.  
  • تجربه کار مستقیم : تقریباً تمام کسانی که خود قبلاً در پست های گوناگون کادر تشخیص مالیات بوده اند و تجربه کار عملی چند ساله در خصوص رسیدگی و تشخیص مالیات دارند ، به علت آشنایی با ریزه کاری های قانونی ، راه ها و بن بست های آن ، معمولاً در پیگیری پرونده های مالیاتی موفق تر عمل می کنند. بدیهی است که داشتن این نوع تجربه کار مستقیم در طول سالیان ، دستمایه ای بسیار ارزشمند است که افرادِ فاقد آن که از دور دستی بر آتش دارند ، در به نتیجه رساندن پرونده های مالیاتی ، هرگز به حد و قواره آنها نخواهند رسید.
  • سابقه کار : قطعاً پزشکی که تازه فارغ از تحصیل شده با پزشکی که سالها در همان رشته در حال طبابت است به لحاظ تأثیرگذاری در یک ردیف نیستند. سابقه فعالیت در یک کار چیزی نیست که بتوان سریع آن را به دست آورد. تازه کار بایستی سالها  کارآموزی کند تا تئوری های آکادمیک او با دنیای واقعی منطبق شود. سابقه کار حرفه ای مکمل مورد قبلی است . سابقه کار بیشتر به صورت معمول یعنی تجربه بیشتر. هر چند همیشه اینطور نیست. 
  • پشتکار، صداقت و تعهد اخلاقی : جدیت و پشتکار برای پیگیری پرونده های مالیاتی عامل مهم سوم است. بایستی وکیل مالیاتی با سماجت پیگیر پرونده های متعهد شده باشد. آن هم به موقع و در کوتاهترین زمان ممکن. در برخی از مراحل زمان در اختیار وکیل مالیاتی نیست ولی درمواردی که می تواند در انجام آن تسریع به عمل آورد به هیچ عنوان نباید کوتاهی داشته باشد. در تمام مراحل وکیل مالیاتی  حتما بایستی صداقت کامل داشته  و موکل خود را در جریان هر آنچه رخ می دهد قرار داده و بدین وسیله به تعهد اخلاقی و حرفه ای خود عمل کند. 

نکته: وکلای محترم دادگستری و حقوقدان ها نیز ممکن است در رشته خود سرآمد باشند ولی اصلاً گزینه مناسبی برای پرونده های مالیاتی نیستند. دوستان گرامی ، همانطور که قبلاً گفته شد ، پرونده های مالیاتی بیشتر نیاز به تخصص های حسابداری مالیاتی و رشته های مرتبط با آن دارد. متاسفانه بیشتر وکلای محترم دادگستری از این تخصص سر رشته ای ندارند. 

در صورتی که این سه ویژگی( تحصیلات مرتبط - تجربه - پشتکار، صداقت و تعهد اخلاقی و حرفه ای ) در یک نفر به اندازه مناسب جمع شود ، به همراه هوش کافی می تواند از یک نفر یک مشاور یا یک وکیل مالیاتی خوب و واقعی بسازد. انشاالله

 http://pasargadtaxaffairs.blog.ir/  مسعود کریمی 

۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ خرداد ۹۹ ، ۱۲:۱۰
مسعود کریمی

 

        ادعا کار ساده ای است. کافی است موقعیت و شرایط برای فرصت طلبان مناسب باشد. دروغ هم در کنار بازار پر هیاهو و آشفته ی امروز چراغ قرمز ندارد که مانع و سدی در مقابل یاوه گویی و هیاهو پردازی عده ای سود جو بشود. بدون حاشیه منظور من مشاورین و وکلای مالیاتی قلابی است که با ادعاهای عجیب و غریب هر روزه از گوشه و کنار سر بر می آورند و تحت عنوان این مؤسسه یا آن شرکت حسابداری و حسابرسی مدعی انجام امور مالیاتی ، مشاوره و وکالت مالیاتی می شوند. سه - چهار تا ماده ی قانونی را هم حفظ می کنند و با ترفندهای تبلیغاتی جنجالی تحت عنوان مشاورمالیاتیِ ایکس یا وکلای مالیاتی برتر و یا چه و چه ، تور فریب خود را برای به دام انداختن مؤدیانی که مشکل مالیاتی، آنها را گرفتار کرده است می گسترانند. در حالی که عده ی زیادی از این مدعیان دروغینِ مشاوره و وکالت مالیاتی تا به حال ، حتی دستشان هم به یک پرونده مالیاتی نخورده و به تحقیق زیر و بم پروسه اجرایی رسیدگی مالیاتی و مراحل گوناگون تشخیص مالیات و دادرسی آن را نمی دانند. اینگونه افراد و مؤسسات دروغین ، با ادعای حل مشکل مالیاتی مؤدیان از همه جا بی خبر و با بزرگ نمایی بیهوده  ، سعی می کنند در نهایت با انعقاد قراردادهایی با ارقام کلان مؤدیان را سر کیسه کرده و به صورت واهی امیدوار سازند.

قضیه به همین راحتی ها نیست و به همین جا ختم نمی شود. این مدعیان دروغین ، حالا باید برای انجام تعهدی که طبق قرارداد قبول کرده اند ، دست به دامن وکلای مالیاتی حقیقی بشوند. و قراردادی را که برای انجام امور مالیاتی با مؤدی تنظیم کرده اند با التماس و با رقمی کمتر به آنها واگذار نمایند. تا از این طریق بتوانند ضمن انجام تعهد دروغین خود ، سود دلالی و کار ناکرده را به جیب خود سرازیر کنند. مؤدی تصور می کند که کارش توسط همان هایی انجام شده که با آنها قرارداد بسته است، ولی واقعیت چیز دیگری است. واقعیت این است که کار توسط وکلای واقعی کاربلد که او هرگز آنها را نخواهد دید ، انجام می شود. این چیزی است که مؤدی از آن بی اطلاع است ولی مؤسسات و مدعیان دروغین وکالت مالیاتی به خوبی به این مسئله واقف هستند. این همان نکته انحرافی مشاورین و وکلای دروغین مالیاتی است.

در اینجا حتماً این سوال پیش می آید که وکلا و مشاورین حقیقی مالیاتی چه کسانی هستند و کجا می توان آنها را پیدا کرد؟ تجربه حضور 35 ساله ی من در کادر تشخیص مالیات حاکی از این است  که مشاورین و وکلای حقیقی مالیاتی فقط کسانی هستند که خود در پست های گوناگون مالیاتی سالها اشتغال داشته اند و فوت و فن کار را در عمل آموخته اند. و برای تکمیل تخصص خود ، درس آن را هم در دانشگاه خوانده اند. هم راه را بلدند هم چاه را ، هم مؤدی را می شناسند هم دستگاه را و هم پیچ و خم قانون را. مؤسسات و کسانی که ادعا می کنند که پروسه رسیدگی و دادرسی مالیاتی را بهتر از کادر تشخیص مالیات می دانند، مانند آمپول زنانی هستند که خود را دکتر جا زده اند. بیچاره آن بنده خدایی که یک آمپول زن او را جراحی کند.!!

پیشنهاد من به مؤدیان محترم مالیاتی این است که در صورت نیاز به مشاور و وکیل مالیاتی، فریب تبلیغات فریبنده این گونه مؤسسات و افراد دروغین و دفتر و دستک آنها را نخورند و با تحقیق بیشتر به سرچشمه مراجعه کنند و در پی یافتن کسی باشند که مؤسسات و افراد مدعی مشاوره و وکالت دروغین هم ، خود نیز برای انجام کارهایشان به آنها مراجعه می کنند و در پی آنها هستند. یافتن آنها خیلی کار سختی و زمان بری نیست، کافی است کمی پیگیری کنید و کمی دقیق باشید.

http://pasargadtaxaffairs.blog.ir/ مسعود کریمی 

۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ خرداد ۹۹ ، ۲۰:۳۱
مسعود کریمی