خدمات مالیاتی پاسارگاد: مشاوره و وکالت - انجام تخصصی کلیه امور مالیاتی

تراکنش های بانکی و دستگاه پوز ، مشاغل ، ارث ، سلبریتی ها و بلاگرها و . . .

خدمات مالیاتی پاسارگاد: مشاوره و وکالت - انجام تخصصی کلیه امور مالیاتی

تراکنش های بانکی و دستگاه پوز ، مشاغل ، ارث ، سلبریتی ها و بلاگرها و . . .

خدمات مالیاتی پاسارگاد: مشاوره و  وکالت - انجام  تخصصی کلیه امور مالیاتی

مسعود کریمی ، وکیل و مشاور امور مالیاتی در تمام منابع
تراکنش های بانکی و دستگاه پوز ، ارث ، خانه های مسکونی و ویلاهای گران قیمت ، سلبریتی ها و . . .
( رئیس گروه مالیاتی بازنشسته - مدرس حسابداری و حسابرسی مالیاتی)
----------------------
چنانچه نگران رسیدگی مالیات بر خانه ، ویلا یا تراکنش های بانکی خود هستید یا تراکنش های بانکی و خانه و ویلای شما مورد رسیدگی مالیاتی قرار گرفته است ، عالی ترین سازوکار و قوی ترین لوایح دفاع مالیاتی را از من بخواهید. انجام مشاوره حضوری و تلفنی
تماس : 09123803352 - 09194804808
( مشاوره تلفنی رایگان است )
پیگیری و حل و فصل پرونده های مالیاتی در تخصص من است .

Masoud Karimi, lawyer and tax advisor in all sources
Bank transactions and POS device, inheritance, residential houses and expensive villas, celebrities, etc.
(retired head of the tax department - teacher of accounting and tax audit)
------------------------------
If you are worried about the tax handling of your house, villa or bank transactions, or the bank transactions and your house and villa have been taxed, ask me for the best mechanism and the strongest tax defense bills. Conducting face-to-face and telephone consultations
Contact: 09123803352 - 09194804808
(Telephone consultation is free)
Following up and settling tax cases is my specialty.

https://pasargadtaxaffairs.blog.ir/ Masoud Karimi

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران

مالیات بر واحدهای مسکونی خالی

شنبه, ۲۴ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۶ ق.ظ

 

       

               سازمان امور مالیاتی کشور قرار است از تابستان امسال، ماده 54 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم که تاریخ اجرای آن از ابتدای سال 1395 است را اجرایی کرده و به استناد آن از خانه های خالی با کاربری مسکونی برای سالهای 1395 و بعد از آن ، مالیات اخذ نماید. البته این مالیات از خانه هایی دریافت می شود که در سامانه ملی املاک و اسکان کشور موضوع " تبصره 7 ماده 169 مکرر" همان قانون به عنوان واحد مسکونی خالی ، شناسایی و ثبت شده باشند.

البته شناسایی واحدهای مسکونی خالی و ثبت آن در سامانه مذکور کاری است کارستان که به همین راحتی ها نمی تواند همه ی آنچه را که باید و شاید در بر گیرد  و آنچه را که در بر گرفته، احتمالاً خیلی دقیق ، کامل و بی نقص باشد. این چالش ، هزار و یک راه و بیراهه دارد. هم برای سازمان امور مالیاتی و سایر نهادها و وزارتخانه های دخیل برای اینکه بتوانند این سامانه را کامل و بی نقص سازند و هم برای دارندگان واحدهای مسکونی خالی که که مایل به پرداخت وجهی به عنوان مالیات برای خانه های خالی خود نیستند و به همین سبب تلاش می کنند با روش های پیدا و پنهان از زیر بار پرداخت این نوع از مالیات فرار کنند. صد البته فرار از نوع مالیاتی آن !!

به بهانه اجرای قانون مذکور و برای اطلاع و آشنایی هموطنان گرامی، در ذیل خلاصه قوانین مرتبط و نحوه محاسبه مالیات بر خانه های خالی که همانند محاسبه مالیات بر اجاره داری املاک است آورده شده است.

قانون مالیاتهای مستقیم: ماده 54 مکرر- واحدهای مسکونی واقع در شهرهای با جمعیت بیش از یکصد هزار نفر که به استناد سامانه ملی املاک و اسکان کشور(موضوع تبصره7 ماده 169مکرر این قانون) به‌عنوان «واحد خالی» شناسایی می‌شوند، از سال دوم به بعد مشمول مالیات معادل مالیات بر اجاره به شرح زیر خواهند شد:

سال اول – معاف

سال دوم- معادل یک دوم مالیات متعلقه

سال سوم- معادل مالیات متعلقه

*******************

نحوه محاسبه مالیات املاک اجاری

مطابق ماده 54 اصلاحی قانون مالیات های مستقیم از ابتدای سال 1395 ،درآمد اجـاره براساس قرارداد، اعم از رسمی یا عادی مبنای تشخیص مالیات قرار می گیرد. در مـواردی که قرارداد وجود نداشته باشد یا از ارائه آن خودداری گردد و یا مبلغ مندرج در آن کمتـر از هشتاد درصد ارقام مندرج در جدول املاک مشابه ( تعیین و اعلام شـده توسـط سازمان امور مالیاتی کشور) باشد و نیز در مورد واحدهای مسکونی واقع در شـهرهای بـا جمعیت بیش از یکصد هزار نفر که ( به استناد سامانه ملی املاک و اسکان کشور) به عنوان واحد خالی شـناسایی می شوند، میزان اجاره بهاء بر اساس جدول اجـاره املاک مـشابه تعیین خواهد شد.

میزان اجاره دریافتی پس از کسر بیست و پنج درصد بابت هزینه ها و استهلاکات و تعهدات مالـک نسبت به مورد اجاره، به عنوان درآمد مشمول مالیات تلقی می شود. مالیات درآمد مـذکور برای اشخاص حقیقی با اعمال نرخ مالیاتی موضوع ماده 131 اصلاحی قـانون مالیاتهـای مستقیم مصوب 1394/04/31 و برای اشخاص حقوقی به نرخ بیست و پنج در صد محاسبه می گردد.

نرخ محاسبه مالیات بر اجاره املاک :

نرخ ماده 131 قانون مالیات های مستقیم برای محاسبه مالیات بر درآمد اجاره املاک در سال 1395 و پس از آن

ردیف

درآمد مشول مالیات سالانه ( ریال )

نرخ

از مبلغ

تا مبلغ

1

0

500.000.000

15 در صد

2

500.000.001

1.000.000.000

20 درصد

3

1.000.000.001

و بیش از آن

25 درصد

جرائم مالیاتی :

ردیف

موضوع

جریمه

1

عدم تسلیم اظهارنامه

ده درصد مالیات  متعلق

2

پرداخت مالیات پس از سر رسید مقرر

به ازای هر ماه 2.5 درصد مالیات متعلق

 http://pasargadtaxaffairs.blog.ir مسعود کریمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">